Над 1500 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10003284
Тегло:
0.255 кг

МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек х100 мл - Dr. Theiss

(1449 глас/а)
Цена 7.79 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек / MUCOPLANT Cough Syrup from Ribwort Plantain х100 мл на Д-р Тайс е сироп на растителна основа, който се прилага при остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица. Мукоплант Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек има умерен директен антибактериален ефект срещу Staphylococcus aureus, Streptococcus ß-haemolyticus, Proteus vulgaris, Salmonella, Shigella, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae и Bacillus subtilis. Също така действа противовъзпалително, като инхибира продукцията на PG E2 и левкоцитната миграция. Инхибира освобождаването на ензимите от цикъла на арахидоновата киселина, фосфодиестеразата и хиалуронидазата, потиска секрецията на хистамин от базофилните левкоцити. Инхибира 5-липоксигеназата в човешките полиморфонуклеарни левкоцити. Инхибира липидната пероксидация и притежава антиоксидантна активност. Има спазмолитичен ефект и противодейства на спазмите, предизвикани in vitro от ацетилхолина и калциевите йони. Стимулира фагоцитозната активност на гранулоцитите с 36%. Повишава синтеза на интерферон. Протективно действие срещу токсичните ефекти на цитостатици и чернодробни ноксиИма хепатопротективна активност. Намалява токсичността на цитостатиците. Ментовото масло и сиропът от захарно цвекло придават приятен вкус и облекчават дразненето в гърлото. Продуктът се предлага в опаковкa от 100 мл.

 

Състав: МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек съдържа течен екстракт от жиловлек с 20% (m/m) етанол, отговарящ на 1.0% (m/m) и 1.27% (V/V) етанол в крайния продукт. В еднократна доза 1 супена лъжица (15 ml = 19.13 g) се приемат около 1.191 g етанол. В еднократно доза (5 ml = 6.34 g) се приемат около 0.063 g етанол. Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек съдържа в опаковка от 100 ml 21.06 g захароза, 15.06 g глюкоза и 14.31 g фруктоза. Когато се употребява според препоръчваната дозировка, с всеки прием се поглъщат следните количества: 1 супена лъжица (15 ml = 19.13 g): 4,03 g захароза; 2,88 g глюкоза; 2,74 g фруктоза; еквивалентни на 9,65 g захар. 1 чаена лъжичка (5 ml = 6.34 g): 1,34 g захароза; 0,96 g глюкоза; 0,91 g фруктоза; еквивалентни на 3,21 g захар.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr.Theiss
Цена:
Цена: 7.79 лв

Възрастни: на всеки 2-3 часа по 1 супена лъжица (15 ml) Мукоплант.

Деца в училищна възраст: на всеки 2-3 часа по 1 чаена лъжичка (5 ml).

Деца от 2 до 6 години: на всеки 2-3 часа по 1/2 чаена лъжичка (2.5 ml).

Предозиране не е познато. Ако имате впечатлението, че действието на Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек е много силно или много слабо, обърнете се към вашия лекар или аптекар.

Нежелани реакции на МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек / MUCOPLANT Cough Syrup from Ribwort Plantain х100 мл - Dr. Theiss:

Досега няма известни нежелани реакции на Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек. Все пак, тъй като това е лекарство, ако забележите такива, моля информирайте вашия лекар или аптекар.
 

Преди употреба на МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек / MUCOPLANT Cough Syrup from Ribwort Plantain х100 мл - Dr. Theiss:

Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек не трябва да се употребява ако сте свръхчувствителни (алергични) към жиловлека или някоя от другите съставки. Да не се употребява при деца под 2 години.

 

Лекарствени взаимодействия на МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек / MUCOPLANT Cough Syrup from Ribwort Plantain х100 мл - Dr. Theiss:

До този момент няма известни. Възможни нежелани лекарствени реакции Досега няма известни нежелани реакции на Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек. Все пак, тъй като това е лекарство, ако забележите такива, моля информирайте вашия лекар или аптекар.

 

Други указания на МУКОПЛАНТ Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек / MUCOPLANT Cough Syrup from Ribwort Plantain х100 мл - Dr. Theiss:

Внимавайте да не приемате прекалено голямо количество Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек ако сте на хипокалемична диета. Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек съдържа калиев сорбат. Той представлява опасност за пациенти на диета, бедна на калий. Хиперкалемията може да причини стомашно дразнене и диария след перорално приложение. Няма ограничения за употребата на сиропа по време на бременност и кърмене. Няма действие върху способността за шофиране и не може да се очаква такова върху хората, обслужващи машини. Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Код: 10003284
Тегло:
0.255 кг

Топ продукти

Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл -20%

Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл

-20%
Цена: 22.95 лв
Каталожна цена: 28.69 лв
ЛактоФлор Опти 6 синбиотик х30 капсули -12%

ЛактоФлор Опти 6 синбиотик х30 капсули

-12%
Цена: 13.99 лв
Каталожна цена: 15.99 лв
Mustela Hydra Bebe Лосион за тяло за нормална кожа х500 мл -20%

Mustela Hydra Bebe Лосион за тяло за нормална кожа х500 мл

-20%
Цена: 24.47 лв
Каталожна цена: 30.59 лв
МУСТЕЛА КРЕМ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ СТРИИ / MUSTELA DOUBLE ACTION STREТCH MARKS CREAM x 250 мл -20%

Mustela Maternite Крем с двойно действие против стрии x250 мл

-20%
Цена: 37.35 лв
Каталожна цена: 46.69 лв

Преди да продължите...