SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

За Д-р Мърей Кларк

„Гордеем се с продуктите, които разработихме и сме отдадени на идеята да популяризираме доброто хранене на децата, като основа за добро здраве и добро физическо състояние.”

Murray2.jpgД-р Кларк е роден в Нова Зеландия, премества се в Америка през 1984 година и започва да учи медицина. Понастоящем има лиценз и докторски дисертации в различни области на медицината: натурална медицина, хомеопатична медицина и китайска медицина, включително акупунктура и хербология.

Неговата клиника се намира в Санта Моника, Калифорния, където през последните 20 години той допринася за развитието на Холистичната педиатрия.

Д-р Кларк открива своята клиника през 1988 г. с основен фокус лекуването чрез акупунктура, билки, хомеопатия и внимание върху храненето. Възрастни пациенти, родители, които се радвали на възстановено добро здраве след процедури в клиниката започнали да водят децата си при него за лечение и съвети.

По същия начин добрите резултати при децата допринесли за изграждането на добрата репутация на Д-р Кларк сред обществото. Местни педиатри започнали да изпращат пациентите си при него, когато методите на конвенционалната медицина не били ефективни.


stock-photo-hispanic-family-taking-dog-for-walk-in-countryside-217847608.jpg
Той продължил да фокусира опита си върху лечение и изучаване на причините за здравословните проблеми при децата и лечението по най-безопасен и ефективен начин.

Добрата репутация и успеха на педиатричната клиника са резултат от тази продъл-жителна отдаденост на каузата.

През 2000 г. Д-р Кларк основава „Childlife Essentials”, създавайки формулите за първата пълна линия от хранителни добавки, разработени специално за деца.