Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10007858
Тегло:
0.015 кг

Ринопантеина маз за нос х10 г DMG

(1899 глас/а)
Цена 13.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Ринопантеина се прилага за смазване и поддържане на влажността на носната лигавица, подпомагащо процеса на реепителизация, както и след операция, с цел намаляване образуването на корички, благоприятствува процесите на заздравяване. Също така Ринопантейна се използва в случай на сухост и/или атрофия на лигавицата на носа, причинена от специфични условия на околната среда, спрейове за нос, аерозолна терапия или временни заболявания като медикаментозен или алергичен ринит, озена, за намаляване последствията от кръвотечение от носа и след травми и за улесняване на ендоскопски изследвания и/или манипулации за тампонада.


Състав: Витамин А Палмитат (0.05 %), Д-Пантенол (5.0 %), хидролизиран протеин на Авена сатива (0.1 %), БХА, течен парафин, бял вазелин.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: DMG
Цена:
Цена: 13.99 лв

Намажете малко количество от Ринопантейна, около 1 см. от мазта, от един до три пъти на ден и масажирайте ноздрите с цел да разпространите равномерно навсякъде.

Подходящ за деца над 2 год, бременни и възрастни пациенти.

Не използвайте Ринопантейна в случай на свръхчувствителност към съставките му.

В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.

Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката.

Не го поглъщайте.

След употреба, затваряйте добре тубичката или флакона.

Съхранявайте продукта при температура от 12 до 25 градуса по Целзий. При ниски температури капките могат да се сгъстят. Това не води до никакво разваляне на продукта, който, за да бъде върнат в оригиналното си състояние, е достатъчно да бъде разклатен и да се съхранява на стайна температура (не по-ниска от 15 градуса по Целзий).

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Код: 10007858
Тегло:
0.015 кг