SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010008232
Тегло:
0.300 кг

Имунотрофина / Immunotrofina течност 200 мл.- DMG

(794 глас/а)
Цена: 30.15 лв
Цена за лоялни точки: 6030 точки
-
+
   
- +
известие при наличност
Изпратете

Описание


Имунотрофина течност / Immunotrofina liquid на италианската фармацевтична компания DMG е със специално разработена комплексна и добре балансирана формула, която е подходяща при деца с чести възпаления на сливиците, както и за профилактика и лечение на честите инфекции на горните дихателни пътища самостоятелно или в комбинация с антибиотично и антипиретично лечение. Също така Имунотрофина ефективно подпомага лечението на аденоидната и тонзиларна хипертрофия. Подобрява трофизма на лимфоидната тъкан, намалява риска от отстраняване на сливиците. Имунотрофина подпомага вродения имунитет и подобрява общото състояние на организма като намалява общата слабост, безсилието, повишената уморяемост, липсата на апетит. Подобрява детските защитни механизми, като предотвратява порочния кръг от повтарящите се респираторни инфекции на горните дихателни пътища. Имунотрофина Течност допринася за подобряване на енергийния метаболизъм в организма и стимулира трофиката на тъканите, подобрява лимфния дренаж, поддържа сливиците в едно добро общо състояние, увеличава притока на кръв в хипертрофиралата тъкан и дава възможност на глюкана в състава си да се справи със своята задача на имуностимулант. Имунотрофина течност може да се използва самостоятелно или в комбинация с антипиретично и антибиотично лечение. Подходящ за честа и продължителна употреба.

Състав:


Имунотрофина съдържа:

Калиев йодид, , витамин B5 (калциев пантотенат), витамин B6, витамин B12,
Карбоксиметил 1,3/1,6 Бета -глюкан (от мая), витамин Д, аргинин, лимонена киселина, ксантанова гума, натриев бензоат и калиев сорбат, аромат на ванилия, фруктоза и карамел от захароза, дестилирана вода.

Действие:

Йодът допринася за производството на хормони от щитовидната жлеза и за нормалното й функциониране. Стимулира трофиката и метаболизма на лимфоидната тъкан, увеличава притока на кръв в нея, подобрява лимфния дренаж.

Витамин B5 основен за трофиката и защитата на лигавицата, допринася за намаляване чувството за отпадналост и умора.

Карбоксиметил бета 1-3 D-глюкан е пречистен полизахарид извлечен от клетъчната стена на маята Saccharomyces cerevisiae. Доказан като имуностимулатор, той подсилва имунния отговор, активира макрофагите и способността им да фагоцитират, стимулира останалите клетки на имунната система и помага на организма по-бързо да се пребори с инфекцията. Води до увеличаване секрецията на интерферон, което допринася за намаляване репликацията на вирусите.

Витамин D допринася за нормалната абсорбция на Калций и Фосфор, за поддържане на мускулния тонус, правилното функциониране на мускулите и поддържане на костите в добро състояние. Витамин D играе важна роля за имунната система и нейната ефективност.

Аргининът е незаменима аминокиселина, която допринася за изграждането на протеините и в частност влияе положително върху секрецията на хормона на растежа.

Витамините B6, допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

Витамините B12, известни като хемопоетичен фактор, с участие в стимулирането на растежа и засилване на апетита.


В нашата онлайн аптека за красота и здраве имате възможност да се запознаете и с останалите продукти в категорията Лекарства без лекарско предписание! Не забравяйте, че при възникнали допълнителни въпроси може да се свържете с нашия квалифициран магистър-фармацевт, който ще Ви консултира чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден между 09:00 и 18:00 часа! Farma.bg Ви очаква!

Марка: DMG
Цена:
Цена за лоялни точки: 6030 точки
Цена: 30.15 лв

Начин на употреба


Деца от 1 до 3 год. трябва да приемат по 5 мл. Имунотрофина на ден еднократно, за предпочитане между две хранения или по друго лекарско предписание.

Деца над 3 год. трябва да приемат по 10 мл. дневно еднократно, за предпочитане между две хранения или по друго лекарско предписание.

Нежелани реакции:


Не са наблюдавани нежелани реакции при употребата на Имунотрофина.

Предупреждения:

Не използувайте продукта в случай на свръхчувствителност към съставките му.В случай на нежелани реакции спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.Препоръчително е бутилката да се съхранява добре затворена в опаковката.Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Съхранявайте продукта далече от топлинни източници.Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност.Срок на годност след отваряне на опаковката – 6 месеца.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Наличието на вещества от естествен произход може да повлияе върху органолептичните характеристики на продукта; поради тази причина могат да настъпят промени на цвета и/или вкуса без това да влоши качеството му.

Производител: Италия

Код: 000000000010008232
Тегло:
0.300 кг