Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10010969
Тегло:
0.020 кг

Киндинорм х10 г пилули DHU

(1295 глас/а)
Цена 9.29 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Киндинорм пилули на DHU е хомеопатичен лекарствен продукт за облекчение на поведенческите прояви при малки деца. Активните съставки на продукта отслабват типичните симптоми на т.нар. Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност като нарушения на концентрацията, повишена възбудимост, безпокойство, затруднения в обучението, нарушения на съня и състояния на обща слабост. Продуктът има успокояващ и стабилизиращ ефект върху психическото състояние на детето. Изследванията показват, че Киндинорм подобрява концентрацията, възстановява вътрешното спокойствие на детето, което носи по-голяма хармония вкъщи. Някои минерални компоненти на Киндинорм са необходими за нормалното развитие и диференциране на нервната система при децата. Киндинорм е доказал високата си ефективност в много клинични проучвания. Киндинорм е единствения продукт, който се използва за лечение на деца под 4 години с изразена хиперактивност с дефицит на вниманието. Киндинорм е ефективна алтернатива на силните лекарствени средства отпускани с рецепта.

КИНДИНОРМ има широко приложение:

> Елиминира поведенчески и конгестивни нарушения.
> Възстановява вътрешното спокойствие.
> Успокояващ и хармонизиращ ефект върху психическото състояние.
> Подобрява концентрацията.
> Подпомага нормалното развитие и диференциране на нервната система при децата.
> Поведенчески проблеми при деца - нарушения на концентрацията, повишена възбудимост, безпокойство, затруднения в обучението, нарушения на съня и състояния на обща слабост.

 

Състав: Calcium hypophosphorosum D4 16,67 mg, Chamomilla D12 16,67 mg, Cuprum metallicum D10 16,67 mg, Kalium phosphoricum D6 16,67 mg, Staphisagria D12 16,67 мг, Valeriana D6 16,67 mg.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. 

Марка: DHU
Цена:
Цена: 9.29 лв

Възрастни и деца над 12 години: 5 пилули 3 пъти дневно

Деца 6-11 години: 3 пилули 1-3 пъти дневно

Деца 1-5 години: 2 пилули 1-3 пъти дневно

Гранулите се приемат половин час преди хранене като ги оставят да се разтопят бавно в устата. При малките деца за по-голямо удобство може да разтворите гранулите в малко количество вода /напр. чаена лъжичка/.

При правилна употреба на продукта не са установени нежелани реакции. Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Код: 10010969
Тегло:
0.020 кг