Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10015771
Тегло:
0.050 кг

Гелсемиум D30 х10 г DHU

(566 глас/а)
Цена 9.29 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Този продукт на DHU (Немския хомеопатичен съюз) представлява хомеопатичен препарат, който може да се прилага при състояния на нервни парализи, особено след вирусни инфекции, психични оплаквания, остри инфекции на дихателните пътища и в акушерството. Основните симптоми, при които може да се приложи този продукт са:
 

►трепереща слабост

►липса на енергия

►усещане за студ

►световъртеж

►човек се усеща като упоен и парализиран

►наплашен е

►с тъмночервено лице

►нежелание да се приемат течности
 

Хомеопатията е един напълно безвреден метод за лечение, който може да се използва от бременни, бебета и кърмачета, пациенти от всички останали възрасти и дори животни. Основният принцип на лечение с хомеопатични лекарства е принципът на подобието или "Подобно лекува подобно''. Може да се използва за различни симптоми и заболявания и е напълно съвместим с друг вид терапия. Предлага се в опаковка от 10 г.
 

Състав: Жълт жасмин

Изходен материал: Изсушени листа
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Хомеопатия. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. 

Марка: DHU
Цена:
Цена: 9.29 лв

Хомеопатията е индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя от лекар въз основа на силата на оплакванията и отговорът на организма. Общи препоръки за прием са:

► Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули.

Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

► За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството е различно:

    ♦Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;

    ♦Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;

    ♦Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.

За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Код: 10015771
Тегло:
0.050 кг

Клиентите също разглеждат

Сулфур Йодатум 9СН

Sulfur iodatum 9СН

Цена: 3.99 лв
Еуфразия официналис 5CH

Euphrasia officinalis 5CH

Цена: 3.99 лв
Nux vomica 5CH

Nux vomica 5CH

Цена: 3.99 лв
Паратифоидинум 15CH

Paratyphoidinum 15CH

Цена: 3.99 лв