SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001948
Тегло:
0.150 кг

Дентокинд х150 таблетки DHU

(2786 глас/а)
Цена 9.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Дентокинд на немския хомеопатичен съюз DHU представлява лекарствен хомеопатичен продукт, който е специално създаден за решение на проблемите, свързани с периода на поникване на зъбките при кърмачета и малки деца. Предлага се в стъклена бутилка от кафяво стъкло, която съдържа 150 таблетки.

Дентокинд е изключително ефикасен при:

• Болезнени и чувствителни венци;
• Повишена температура;
• Болки в ушите;
• Безпокойство;
• Безсъние;
• Диария

 

Състав в 1 таблетка:

Лекарствени вещества: Belladonna trit. D6 15 mg, Chamomilla trit. D6 15 mg, Ferrum phosphoricum trit. D6 15 mg, Hepar sulfuris trit. D12 15 mg, Pulsatilla trit. D6 15 mg

Помощни вещества: Микрокристална целулоза, талк, лактоза монохидрат, магнезиев стеарат

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. 

Марка: DHU
Цена:
Цена: 9.99 лв

Следвайте посочената дозировка или както е изписано от лекар:

Деца до 1 година: При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки час до максимум 6 таблетки дневно. След отшумяване на оплакванията - по 1 таблетка 3 пъти дневно.

Деца от 1 до 6 години: При остри оплаквания се приемат по 2 таблетки на всеки час до максимум 12 таблетки дневно. След отшумяване на опракванията- по 2 таблетки 3 пъти дневно.
 

Таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките да се разтварят в малко вода.

При прием на по-голямо количество ДЕНТОКИНД:

Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при прием на по-голямо количество от Дентокинд.

Нежелани реакции:

Възможни са прояви на свръхчувствителност. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако подозирате, че вашето дете проявява нежелана лекарствена реакция, след прием на Дентокинд.


Преди прием на ДЕНТОКИНД:

Да не се приема от пациенти, които са свръхчувствителни към някоя от съставките на продукта.
 

Предпазни мерки при употреба на ДЕНТОКИНД:

Ако не се наблюдава подобрение или оплакванията се повтарят често, моля, посъветвайте се с лекуващия лекар. Да не се използва продължително време без консултация с лекар.

Други лекарства и ДЕНТОКИНД:

Няма данни за взаимодействия с други лекарства или с храни. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако вашето дете приема или доскоро е приемало друг лекарствен продукт, дори и ако той не е по лекарско предписание.
 

Съхранение на ДЕНТОКИНД:

Да се съхранява при температура под 25"С! Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Код: 10001948
Тегло:
0.150 кг