Слънцезащита - трайно ниски цени
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10012027
Тегло:
0.100 кг

ApaCare Remineralising Toothpaste / Апакеър реминерализираща паста за зъби-75 мл- Cumdente

(1693 глас/а)
Цена: 12.39 лв
13.89 лв
(-10%)
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Отстъпката важи за Apacare реминерализиращапаста за зъби, 75 мл, за периода 01.09-30.09.2019 г. или до изчерпване на количествата налични в обектите и онлайн на sopharmacy.bg. 

още
скрийте

ApaCare Remineralising Toothpaste / Апакеър реминерализираща паста за зъби се използва за:

- За ежедневно почистване на зъбите

- осигурява ефективна защита срещу появата на кариеси, натрупвания на зъбен камък и пародонтити

- Почиства, поддържа, импрегнира и заглажда зъбната повърхност

> Придава на зъбите естествена белота и сияещ гланц

> Медицинският хидроксилапатит /Ара/ реминерализира и импрегнира наранения зъбен емайл и намалява чувствителността на зъбите

Също така АпаКеър / ApaCare грижа за зъбите с течен зъбен емайл за естествено гладки, здрави и бели зъби:

Поправя наранения зъбен емайл и изглажда повърхността. Ускорява процеса на реминерализацията за зъбите и ги изсветлява. Кариесите в начален стадии и белите лезии могат да бъдат отстранени. Шлифоват се порите по повърхността и малките дефекти. Хидроксилапатитът избелва зъбите по естествен начин. Уплътнява чувствителните шийки на зъбите и много ефективно намалява реакцията към външни влияния.Запълва пукнатините и неравностите, предпазва от натрупване на плака и бактерии. Създава върху зъбите тънък защитен слой от течен зъбен емайл. Отстранява бактериите, плаката и оцветяванията от зъбната повърхност.

Хидроксилапатитът ( течен зъбен емайл) е основната съставна част на естествения зъбен емайл. В пастата за зъби АпаКеър предоставеният хидроксилапатит е бързо усвоим и активен. АпаКеър / ApaCare реминерализираща паста за зъби съдържа контролирано количество флуор. Нано хидроксилапатитът е най-близък по съдържание и кристална структура до естествения зъбен емайл - негов медицински аналог. Това го прави най-подходящ за терапия на зъбната повърхност. Флуорът действа като катализатор и подпомага усвояването на хидроксилапатита.

​Всички продукти от серията могат да се комбинират. Използването на повече от един продукт по едно и също време засилва ефекта на реминерализация.


Разгледайте и другите продукти от категорията Орална хигиена. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Linea
Цена:
-10%
Цена: 12.39 лв
Каталожна цена: 13.89 лв

Използвайте ApaCare Remineralising Toothpaste до 2-3 пъти дневно като ежедневна паста за хигиена на зъбите. Четкането на зъбите с пастата е необходимо да продължава най-малко 3 минути. Продуктът не трябва да се поглъща.

За деца под 12 години количеството на пастата трябва да е колкото грахово зърно.

ApaCare Remineralising Toothpaste е подходяща за възрастни и деца над 6 години.

Код: 10012027
Тегло:
0.100 кг