Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002272
Тегло:
0.030 кг

Магнезиев Сулфат саше x30 г Chemax Pharma

(480 глас/а)
Цена 0.79 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Магнезиевият Сулфат е лекарствено средство във формата на сашета, чиято употреба се препоръчва при запек. Употребата на английската сол е подходяща за хора със затруднена дефекация. Магнезиевият сулфат се прилага и за очистване на червата при хронична констипация и отравяния, както и преди рентгенови и ехографски изследвания. Във връзка със съдържанието на магнезиеви и сярни йони, английската сол оказва широкоспектърно благоприятно влияние върху човешкия организъм: детоксикира, подмладява, релаксира. Има противовъзпалително, антибактериално и антисеборейно действие.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Chemax Pharma
Цена:
Цена: 0.79 лв

Магнезиев Сулфат се прилага еднократно като половин-едно пликче /10-20 гр./ от продукта се разтваря в 250 мл топла вода и се изпива наведнъж. При деца над 6-годишна възраст еднократно 1/4 до 1/2 пликче /5-10 гр./ от продукта се разтваря в 150 мл топла вода и се изпива наведнъж. Ефектът настъпва след 1-2- часа с извличане на вода от организма.

Нежелани лекарствени реакции:
Гадене, повръщане, болка в корема, алергични реакции, кожни обриви, тежка диария с развитие на дехидратация. При предозиране се наблюдава хипермагнезия като се характеризира с жажда, хипотония, вазодилатация, нарушения в акта на дишане, както и в сърдечната дейност.

Противопоказания:
Магнезиев сулфат не следва да се приема от хора със свръхчувствителност към медикамента или някоя от съставките му, както и от такива с тежка бъбречна недостатъчност. Не трябва да се прилага при деца.

Код: 10002272
Тегло:
0.030 кг