Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001808
Тегло:
0.050 кг

Течен Парафин разтвор х40 г Chemax Pharma

(2063 глас/а)
Цена 0.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Течният парафин на фармацевтината компания Chemax Pharma е продукт със слабителен ефект, който се използва за краткотрайно лечение на хроничен запек. Предлага се в опаковка от 40 г.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Chemax Pharma
Цена:
Цена: 0.99 лв

Приема се вътрешно 1 - 2 супени лъжици Течен Парафин на ден. Не е желателно да се приема преди/след прием на храна и/или лекарства, тъй като може да повлияе на тяхната резорбция.

Ефектът настъпва след 3 - 6 часа.

Нежелани лекарствени реакции:

Възможна е появата на алергични реакции.
Приложението на лекарствения продукт може да предизвика привикване на организма при продължително приемане.
Прилагането на Течния парафин може да е придружено с коликообразни болки, гадене и повръщане.

Противопоказания:

Да не се употребява при свръхчувствителност към парафин, пълна и непълна чревна непроходимост.
Лекарственият продукт да не се дава на деца под 6 годишна възраст, тъй като тази група пациенти са склонни към аспириране на маслени капчици, които могат да предизвикат развитието на липидна пневмония.

Специални предупреждения и специални предпазни мерки при употреба:

Лекарственият продукт не се препоръчва при възрастни лежащо болни пациенти, тъй като тази група пациенти също са склонни към аспириране на маслени капчици, които могат да предизвикат развитието на липидна пневмония.

Да не се използва при болки в стомаха, при позиви за повръщане, освен ако не е предписано от лекар.

При кървене от ануса или при кръв в изпражненията, приема на течен парафин трябва да се спре, тъй като това може да е индикация за сериозен проблем.
Да не се употребява продължително време, тъй като червата изгубват нормалната си перисталтика.

Код: 10001808
Тегло:
0.050 кг