Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10023847
Тегло:
0.330 кг

Bros Спрей против Оси и Стършели х300 мл

(480 глас/а)
Цена 10.59 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Спреят против Оси и Стършели на полския производител Bros e препарат под формата на аерозол, който е предназначен за унищожаване на гнездата на оси и стършели, без да е необходимо доближаване до тях. Благодарение на специалната си помпа, спреят позволява да се пръска на дистанция от 6 метра, което намалява риска от директен контакт с насекомите. Действието му е незабавно и протича няколко дни. Биоцидният продукт трябва да се използва със специални предпазни средства.

 

Активно вещество: циперметрин 0,4 г/100 г (0,4%); тетраметрин 0,17 г/100 г (0,17%); перметрин 0,17 г/100 г (0,17%).
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.  

Марка: BROS
Цена:
Цена: 10.59 лв

Разклатете преди употреба. Пръскайте рано сутринта или вечерта, когато насекомите са по-малко активни. Обилно напръскайте гнездото и входа до него. Пръскайте от разстояние на 5 метра. Отстраняване на гнездото задължително се прави най-малко след изтичане на 24 часа от приложението. Биоцидният ефект се проявява 30-45 мин след прилагане. Не пръскайте срещу вятъра!

Прочетете етикета и инструкциите преди употреба. Съдържа перметрин, може да причини алергична реакция. По време на работа да не се яде, след пръскане, измийте лицето си и ръцете с вода и сапун. Вижте специалните инструкции за безопасност. Опаковката е под налягане: да не се излага на слънчева светлина и температури над 50 °C. Да не се пробива и да не се гори, дори и след употреба. Не пръскайдиректно срещу пламък или горящи материали. Препаратът е токсичен за пчели и други полезни насекоми. Мерки за първа помощ: Осигурете достъпа на свеж въздух. Измийте очите с вода, кожата с вода и сапун. Потърсете медицинска помощ в случай на поглъщане или друга необходимост! Празните опаковки и остатъци от продукта следва да се предават за оползотворяване. Да не се съхранява в близост до хранителни продукти, фураж, съдове.

Код: 10023847
Тегло:
0.330 кг