Над 700 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Heel

Heel

Heel

Heel e един от водещите производители на хомеопатични комплексни препарати. Продукти на компанията са предназначени да активирате естествените самоздравителни механизми на организма. Съдържат по няколко предимно естествени съставки, повечето от които са направени по хомеопатични начин.
Подреди по:
19 продукта
« <1> »

Продукти

 • ВОМИТУСХИЛ р-р 30мл - Heel

  Vomitus Heel, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично лечение на гадене и повръщане.

  Shop now »
  Цена: 11.29 лв
 • ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ назален спрей x 20мл. - Heel

  Euphorbium Compositum spray, Хийл, Хил e хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на ринит (хрема) от различно естество (вирусен, бактериален, алергичен), както и хрема при променена структура на носната лигавица. За симптоматично лечение на озена и хроничен синузит.

  Shop now »
  Цена: 9.69 лв
 • ВЕРТИГОХИЛ тб. х 50 - Heel

  Vertigo Heel, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се прилага при световъртеж от различен произход, най-вече при атеросклероза.

  Shop now »
  Цена: 7.29 лв
 • АНГИН-ХИЛ S тб. х 50 - Heel

  Angin - heel S, Хийл, Хил e хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага се при ангина (възпаление на сливиците).

  Shop now »
  Цена: 7.29 лв
 • ЛИМФОМИОЗОТ р-р 30мл - Heel

  Lymphomyosot, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продук, който се прилага се при лимфостаза (оток) от различен произход - следоперативна, следтравматична, статична; лимфаденити; тонзиларна хипертрофия и хроничен тонзилит.

  Shop now »
  Цена: 10.79 лв
 • ЛИМФОМИОЗОТ тб. х 50 - Heel

  Lymphomyosot, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се при лимфостаза (оток) от различен произход - следоперативна, следтравматична, статична; лимфаденити; тонзиларна хипертрофия и хроничен тонзилит.

   

  Shop now »
  Цена: 8.59 лв
 • ТРАУМИЛ S маз x 50 гр. - Heel

  Traumil S, Хийл, Хил e хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на наранявания, като навяхвания, изкълчвания, натъртвания, кръвоизливи и изливи в ставите, след счупвания на костите.

  Shop now »
  Цена: 9.99 лв
 • СПАСКУПРИЛ тб. х 50 - Heel

  Spascupreel, Спаскуприйл, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на спазми на органите с гладка мускулатура /стомах, черва, жлъчка, матка, пикочни пътища/, както и спазми на напречно набраздената мускулатура /мускулни крампи/.

  Shop now »
  Цена: 6.89 лв
 • ВОМИТУСХИЛ S супоз. х 12 - Heel

  Вомитусхил S, Vomitusheel S, Хийл, Хил свещички, е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично лечение на гадене и повръщане при бебета, деца и възрастни.

  Shop now »
  Цена: 8.59 лв
 • ЕНГИСТОЛ тб. х 50 - Heel

  Engystol е хомеопатичен лекарствен продукт, идеалната комбинация от съставки, насочени към ефективно облекчаване на широк спектър от симптомите на настинка и грип - хрема, зачервено и болезнено гърло, мускулни болки, повишена температура и др.

  Shop now »
  Цена: 8.59 лв
 • ГРИП-ХИЛ тб. х 50 - Heel

  Gripp-Heel, Грип хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, идеалната комбинация от съставки, насочени към ефективно облекчаване на широк спектър от симптомите на настинка и грип - хрема, зачервено и болезнено гърло, мускулни болки, повишена температура и др.

  Shop now »
  Цена: 7.19 лв
 • ТРАУМИЛ S / TRAUMЕЕL S х50 таблетки - Heel

  Траумил S e се използва при наранявания, като навяхвания, изкълчвания, натъртвания, кръвоизливи и изливи в ставите след счупвания на костите; постоперативни и посттравматични отоци и подувания на меките тъкани, Хийл, Хил

  Shop now »
  Цена: 7.79 лв
 • НЕРВОХИЛ Н тб. х 50 - Heel

  Neuroheel, Нерво хийл, Хил е комплексен хомеопатичен лекарствен продукт. Благоприятства емоционалната стабилност. Уравновесява настроението.

  Shop now »
  Цена: 7.29 лв
 • ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ р-р 30мл - Heel

  Euphorbium compositum solutio, Хийл, Хил e хомеопатичен продукт, който се изпозлва за лечение на остър и хроничен синузит, катарално възпаление на Евстахиевата тръба, серозен отит.

  Shop now »
  Цена: 12.09 лв
 • Бронхалис Хил при остри и хронични бронхити х50 таблетки

  Бронхалис Хил при остри и хронични бронхити х50 таблетки

  бронхалис хил, остри и хронични бронхити, bronhalis hil, ostri i hronichni bronhiti, pushene, тютюнопушене

  Shop now »
  Цена: 7.29 лв
 • ЗИЛ Т тб. х 50 - Heel

  Zeel T, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на артроза /особено гонартроза/, полиартроза, спондилартроза, хумероскапуларен периартрит.

  Shop now »
  Цена: 8.79 лв
 • Фосфор Хомакорд капки при пресипналост x30мл

  Фосфор Хомакорд капки при пресипналост x30мл, heel phosphor homaccord, хиил, при фарингит и ларингит, при пресипналост, хомеопатични лекарства, хомеопатия, homeopatichni kapki

   

  Shop now »
  Цена: 10.79 лв
 • ВЕРТИГОХИЛ р-р 30мл - Heel

  Vertigo Heel, Вертиго хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва при световъртеж от различен произход, най-вече при атеросклероза.

  Shop now »
  Цена: 10.79 лв
 • НАЗО-ХИЛ р-р 30мл - Heel

  Naso Heel S, Назо хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на остри и хронични ринити.

  Shop now »
  Цена: 11.19 лв
  Бърз преглед
  Брой:

  Няма наличност

« <1> » Страница 1 от 1

Преди да продължите...