SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Категории

SebaMed

Германската медицинска козметика SebaMed е създадена далечната 1968г от д-р Хайнц Маурер.

Д-р Маурер открива, че на своята повърхност кожата има естествен защитен слой, наречен киселинна мантия с pH 5.5. Киселинната мантия защитава кожата от вредното влияние на околната среда - бактерии, замърсители, болестотворни микроорганизми, радиация. Научно доказано е, че употребата на сапун унищожава защитния слой на кожата и я излага на опасност от инвазия на различни бактерии. За да се предпазим от това е необходимо да използваме продукти с ниво на киселинност pH 5.5. Те не изсушават кожата и я предпазват от дехидратация и увреждане, като същевременно с това спомагат възстановяването на естествения защитен слой.

Козметика СебаМед е без съдържание на сапун и с ниво на киселинност p.H 5.5, което я прави подходяща за бебета, деца и възрастни, както и за всеки тип кожа, дори и най-нетолерантната и най-чувствителната.

СебаМед е утвърден лидер в производството на медицинска козметика, препоръчвана от медицински специалисти и дерматолози по цял свят, като след над 150 клинични проучвания и над 2000 научни публикации от 2005г досега Себамед е носител на отличието супербранд на Германия.

Обширната номенклатура на марката включва продукти за ежедневна хигиена и употреба за коса и тялоанти акне продуктианти ейдж продуктидезодориращи продуктипродукти за суха и много суха кожаслънцезащитна козметика за бебета, деца и възрастни, както  и всичко необходимо в грижата за Вашето бебе.