Временно приемането на нови поръчки е ограничено
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

PURELOGICOL

PURELOGICOL

PURELOGICOL

PURELOGICOL е марка, която предлага авангардни добавки, серуми, кремове и овлажнители, съчетаващи чистота от природата с логика от науката. Те предпазват, подсилват и възстановяват, поддържат здравето и целостта на кожата, действайки отвътре навън. Продуктите са създадени от най-чистите естествени екстракти и етерични масла, не съдържат парабени, алкохол, изкуствени оцветители и аромати.
Подреди по:
2 продукта
« <1> »

Продукти

 • Purelogicol Колаген х90 капсули

  PURELOGICOL Колаген х90 капсули, За Видимо намаляване на финните линии и бръчките; за подобряване влажността и еластичността накожата; при борбата с признаците на стареенето; за стимулиране синтеза на колаген; за Заздравяване на косата и ноктите; за по-здрави стави; за Подобряване на общото състояние; Purelogicol, kapsuli kolagen, Пюрлоджикол, капсули, колаген; ПЮРЛОДЖИКОЛ Колаген / PURELOGICOL Collagen Peptide х90 капсули

  Shop now »
  Цена: 89.99 лв
 • Purelogicol Колаген за коса и нокти х90 капсули

  PURELOGICOL Колаген за коса и нокти х90 капсули, Purelogicol колаген за коса и нокти х90 капсули, пюрлогикол колаген коса, кожа нокти , purelogicol, purlogikol, kolagen, colagen, kosa, nokti, koja.

  Shop now »
  Цена: 89.99 лв
« <1> » Страница 1 от 1