Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Категории

BioGaia

BioGaia – Единственият пробиотик, предлагащ се на българския пазар, който съдържа щама L.reuteri Protectis DSM 17938, изолиран от майчина кърма, с документирана и доказана ефективност и безопасност в 96 завършени клинични проучвания при 9 300 пациенти – новородени, деца и възрастни.

BioGaia - пробиотик от ново поколение, съдържащ уникалния щам Lactobacillus reuteri Protectis, който ограничава развитието на патогенните бактерии, като същевременно с това обогатява чревната флора с "добри  бактерии". Пробиотиците Биогайа са изключително ефективни при различни заболявания или нарушения в чревната флора, както и като съпътстващо средство при антибиотично лечение
BioGaia предлага на своите клиенти, пробиотици в различни форми, подходящи за бебета, деца и възрастни:
- Пробиотични капки - специално създаден пробиотик под формата на разтвор за бебета и деца, който облекчава коликите и неприятните болки. Пробиотичните капки нямат вкус и мирис и могат да се добавят към храната и напитките на Вашето бебе, без то да усети вкуса им. Безопасни са, дори и за новородени, и не предизвикват алергични реакции. 
- Пробиотични таблетки за дъвчене с вкус на плодове - предлагат се в два невероятни вкуса на лимон и ягода. Съдържат ксилитол, който предпазва зъбите от развитие на кариеси и елиминира лошия дъх. Таблетките не предизвикват алергични реакции и са подходящи за бременни и кърмещи жени.
- Пробиотични таблетки с витамин D3 - съдържат уникалния щам Lactobacillus reuteri Prodentis, който представлява комбинация от два щама (ATCC 55730 и ATCC PTA 5289). Пробиотичните таблетки потискат вредните бактерии в устната кухина, имат противовъзпалителен ефект и подобряват състоянието на венците, като ограничават кървенето. С директно влияние върху имунната система.
Пълната гама от продукти на BioGaia са с естествен произход и действат общоукрепващо на целия организъм. Таблетките и капките са изключително ефикасни за профилактика и лечение на диария, при остри вирусни инфекции, както и инфекции на имунната система.