Слънцезащита - трайно ниски цени
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10000567
Тегло:
0.050 кг

Осцилококцинум x6 дози

(2749 глас/а)
Цена: 7.29 лв
7.99 лв
(-8%)
-
+
   
известие при наличност
Изпратете
Предложението е валидно от 01.09.2019 до 30.09.2019 или до изчерпване на количествата!

Този продукт на френската марка Boiron представлява комбиниран хомеопатичен лекарствен продукт, който традиционно се използва за профилактика и лечение на грипни състояния, които са в начален и клиничен стадий - повишена температура, втрисане, болки в мускулите. Предлага се под формата на пилули в еднодозова опаковка, с доза от 1g. В една кутия има 6 дози от 1g.


Състав на Осцилококцинум х6 дози: В една доза от 1g се съдържа:
Активно вещество: Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K - 0.01 ml.
Помощни вещества: захароза, лактоза. Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Boiron
Цена:
-8%
Цена: 7.29 лв
Каталожна цена: 7.99 лв

Възрастни и деца над 1 година: Дозировката трябва да се уточни в зависимост от стадия на заболяването:
► профилактично : 1 доза (туба) седмично в период на опасност от зараза
► при първите симптоми на грип : 1 доза (туба), колкото е възможно по-скоро. Приемът да се повтори от 2 до 3 пъти през интервал от 6 часа.
► при изявена клинична картина: по 1 доза (туба) 2 пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на 1 до 3 дни.


Цялото съдържание на 1 доза (туба) да се остави до пълното разтваряне под езика.
Деца под една година: да се разтвори във вода преди прием.
Ако сте приели повече от необходимата доза ОСЦИЛОКОКЦИНУМ, таблетки:
Посъветвайте се с вашия лекар или фармацевт.
Ако сте пропуснали да приемете ОСЦИЛОКОКЦИНУМ, таблетки:
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.
Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля, попитайте вашия лекар или фармацевт.

Какво представлява Oсцилококцинум и за какво се използва:
Комбиниран хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий.


Каква информация трябва да имате преди да използвате Oсцилококцинум:
He приемайте никога ОСЦИЛОКОКЦИНУМ:

Ако сте алергични към активните вещества или към някоя от останалите съставки на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ.
Обърнете специално внимание при употребата на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако вашият лекар ви е информирал, че имате непоносимост към някои видове захари, свържете се с него преди да приемете това лекарство.


Обърнете специално внимание при лечението с Oсцилококцинум:
Не приемайте ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ.
Обърнете специално внимание при употребата на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ: Ако вашият лекар ви е информирал, че имате непоносимост към някои видове захари, свържете се с него преди да приемете това лекарство.


Прием на други лекарства:
Моля, информирайте вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта. Този лекарствен продукт трябва да се приема поне 15 минути преди или 1 час след хранене.


Бременност и кърмене:
Не се очаква неблагоприятен ефект по време на бременност и кърмене, тъй като системната експозиция е пренебрежимо малка.

Код: 10000567
Тегло:
0.050 кг