Слънцезащита - трайно ниски цени
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10003886
Тегло:
0.100 кг

Хомеовокс х60 обвити таблетки

(1978 глас/а)
Цена 5.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Продуктът на френската марка Boiron представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва традиционно при състояния на умора на гласните струни, загуба на глас, пресипналост и ларингити. Хомеовокс се предлага в компактна опаковка, която съдържа 60 обвити таблетки. Срок на годност след отваряне - 5 години.


Състав на Хомеовокс х60 обвити таблетки:
► Качествен и количествен състав на ХОМЕОВОКС за 1 обвита таблетка от 300 mg:

Aconitum napellus3 СН 0,91 mgArum triphyllum3 СН0,91 mgFerrum phosphoricum6 СН0,91 mgCalendula officinalis6 CH0,91 mgSpongia tosta6 CH0,91 mgBelladonna6 CH0,91 mgMercurius solubilis6 CH0,91 mgHepar sulfur6 CH0,91 mgKalium bichromicum6 CH0,91 mgPopulus eandicans3 CH0,91 mgBryonia……..0,91 mg
► Помощни вещества: лактоза, захароза.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Boiron
Цена:
Цена: 5.99 лв

Възрастни:
► профилактично: 2 таблетки 5 пъти дневно
► за лечение: лечение: 2 таблетки приблизително на всеки час. Приемите се разреждат при подобрение. Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне. Да се приемат на разстояние от храненията.
Деца под 1 година: Таблетката се стрива и разтваря във вода преди прием.

Какво представлява Кокулин и за какво се използва?
Комбиниран лекарствен продукт, който се използва традиционно при състояния на умора на гласните струни, загуба на глас, пресипналост и ларингити.


Каква информация трябва да имате преди да използвате Хомеовокс?
Пациентите с редки наследствени състояния на непоносимост към фруктоза, глюкозо-галактозна малабсорбция или захаразно-изомалтазна недостатъчност не трябва да приемат това лекарство. Ако след употреба на продукта симптомите продължават или състоянието се влоши, да се преоцени лечението. Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение. Не приемайте ХОМЕОВОКС: Ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на ХОМЕОВОКС.


Обърнете специално внимание при лечението с Хомеовокс:
Ако вашият лекар ви е информирал, че имате непоносимост към някои видове захари, свържете се с него, преди да приемете това лекарство.


Прием на други лекарства:
Моля, информирайте вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.


Прием на ХОМЕОВОКС с храни и напитки:
Този лекарствен продукт трябва да се приема между храненията.


Бременност и кърмене:
Посъветвайте се с вашия лекар или фармацевт преди употребата, на което и да е лекарство.


Шофиране и работа с машини:
Няма наблюдавано въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.

Код: 10003886
Тегло:
0.100 кг