Над 800 промоции с до -30% през май
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10005409
Тегло:
0.100 кг

БУСКОПАН / БУСКОПАН 10 мг x20 таблетки - Boehringer Ingelheim

(856 глас/а)
Цена 5.89 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

БУСКОПАН / БУСКОПАН на Boehringer Ingelheim е лекарствено средство под формата на таблетки, което се използва при наличие на спазми на стомашно-чревния тракт, спазми на генитално-уринарния тракт и спазъм и дискинезия на жлъчната система.


Състав: 0 mg бутилскополамин бромид (butylscopolamin bromide)
Помощни вещества: Калциев хидроген фосфат, царевично нишесте, разтворимо нишесте, колоиден силициев двуокис, винена киселина, стеаринова-палмитинова киселина, поливинилпиролидон, захароза, талк, арабска гума, титанов окис, полиетиленгликол 6000, карнауба восък, избелен восък.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Boehringer Ingelheim
Цена:
Цена: 5.89 лв

По 1-2 таблетки Бускопан 3-4 пъти на ден с чаша вода. Не сдъвквайте таблетките!

Нежелани реакции
Могат да възникнат антихолинергични нежелани лекарствени реакции, включващи кожни прояви, сърцебиене и евентуално задръжка на урина, но те са предимно леки и преходни. Много рядко са съобщавани реакции на свръхчувствителност, особено кожни реакции. Наблюдавани са единични случаи на анафилаксия с епизоди на диспнея и шок.


Предозиране:
В случай на предозиране с Бускопан могат да се наблюдават антихолинергични ефекти. Ако е необходимо, трябва да бъдат назначени лекарства, наречени парасимпатикомиметици. При пациенти с повишено вътреочно налягане (глаукома) трябва спешно да се потърси съвет от офталмолог. Кардиоваскуларните усложнения трябва да бъдат третирани според обичайните терапевтични принципи. В случай на дихателна парализа се предприема интубация и механично дишане. При задръжка на урина може да се наложи катетеризация. Ако е необходимо, се предприемат мерки, поддържащи жизнените функции.

Код: 10005409
Тегло:
0.100 кг