SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

 
-20%
БИОДЕРМА Себиум Рено­ви­ращ се­рум за акне в зряла възраст / BIODERMA Sebium purifying concentrate gentle peel skin with blemishes- 40 мл.
Код: 10006454
Тегло:
0.050 кг

Bioderma Sebium Рено­ви­ращ се­рум за акне в зряла възраст х40 мл

(630 глас/а)
27.99 лв
22.39 лв SОклуб+ оферта

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете
Промоционалнaта цена от 22.39 лв е валидна само за клиенти, които притежават лоялна карта SOpharmacy и за период от три месеца назад са пазарували за/над 200 лева в аптеките ни и онлайн на sopharmacy.bg. Важи за периода 01.07.2020 - 31.07.2020 или до изчерпване на количествата – онлайн на SOpharmacy.bg или в аптеки SOpharmacy.

Биодерма Себиум е със специално разработена формула за коригиране на несъвършенствата по кожата. Серумът нежно ексфолира кожата и възвръща естествения и блясък. Него­ва­та ге­ло­об­разна структу­ра от ново поколение е с ви­со­ка кожна то­ле­рантност. Ексфо­ли­ра­ща­та грижа отстранява съ­ществу­ва­щи­те не­съ­вършенства, ус­по­ко­я­ва и усъвършенства структу­ра­та на ко­жа­та чрез не­жен пи­линг ефект. Също така Биодерма Себиум Реновиращ серум за акне из­глажда непра­вилни­те конту­ри и възвръ­ща ес­тестве­ния бля­сък на ко­жа­та. Sébium Serum съ­държа из­клю­чи­телния па­тенто­ван комплекс FLUIDACTIV®*, който ре­гу­ли­ра и стаби­ли­зи­ра ка­чество­то на се­бу­ма и пред­пазва от по­я­ва­та на не­съ­вършенства по акнеичната кожа. Съ­държа две дерма­то­ло­гично ак­тивни съставки: глико­ло­ва ки­се­ли­на, ко­я­то из­глажда и по­чиства, и D-Pantenol, който ин­тензивно ус­по­ко­я­ва. Предлага се в опаковка от 40 мл.


Състав: AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, BIS-PEG-15 METHYL ETHER DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 602]


Разгледайте и другите продукти от категорията Дермокозметика. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Bioderma
Цена:
Ударна цена: 22.39 лв
Каталожна цена: 27.99 лв
-20%

Нана­сяйте през ве­чер върху ко­жа, ко­я­то е добре по­чисте­на. За оп­ти­мални ре­зулта­ти, из­ползвайте Sébium Serum в продълже­ние на 4 седми­ци, са­мосто­я­телно или в съ­че­та­ние с вечерната ви грижа. Избягвайте около­оч­ния контур и ус­тни­те.

Избягвайте около­оч­ния контур и ус­тни­те. Съхранявайте на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Код: 10006454
Тегло:
0.050 кг

Клиентите също разглеждат