Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001234
Тегло:
0.100 кг

Ентерол 250 мг x10 капсули Biocodex

(1817 глас/а)
Цена 8.89 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Enterol на фармацевтичната компания Биокодекс представлява лекарствен антидиариен продукт под формата на капсули, който се прилага при лечение на остра инфекциозна диария при възрастни и деца, както и за профилактика и лечение на колит и диария, причинени от антибиотиочно лечение. Също така Ентерол се използва като допълнение към лечение с ванкомицин/метронидазол за предотвратяване на рецидив на заболявания, причинени от Clostridium difficile, като профилактична мярка за диария, вследствие на хранене със сонда; лечение на синдрома Colon irritable.;


Състав
250 mg лиофилизирани дрожди Saccharomyces boulardii.
Другите съставки са: лактоза, магнезиев стеарат, желатин, титанов диоксид.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: BIOCODEX
Цена:
Цена: 8.89 лв

Обичайната доза за прием на Ентерол е 1 или 2 капсули на ден.

ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ:
Както всички лекарства, Ентерол може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
Съобщавано е за редки случаи на епигастрални (надстомашни) болки, които не са наложили спиране на лечението.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.


ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ЕНТЕРОЛ:
Не приемайте Ентерол:
ако сте свръхчувствителни към активното вещество или към някое от останалите помощни вещества на Ентерол;
ако сте пациент с централен венозен катетър.
 


Обърнете специално внимание при употребата на Eнтерол
При малките деца под 6 години не е препоръчително да се гълтат капсулите (риск от неуспешен пасаж). В тези случаи се използват сашета.


Прием на други лекарства:
Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта. Тъй като Ентерол има гъбичен произход, не трябва да се прилага със системни или перорални противогъбични лекарствени продукти.


Прием на Ентерол с храни и напитки:
Този лекарствен продукт не бива да се смесва с много горещи (над 50°С), ледени или алкохолни напитки или храни.


Бременност и кърмене:
Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Като предпазна мярка, за предпочитане е, да се избягва употребата на този лекарствен продукт по време на бременност.
Поради липсата на данни, за предпочитане е да се избягва употребата на този лекарствен продукт по време на кърмене.


Шофиране и работа с машини:
Няма проучвания за ефектите върху способността за шофиране и работа с машини.
 

Важна информация относно някои от съставките на Ентерол:
Ентерол съдържа лактоза. Неподходящ е при хора с лактазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен/галактозен синдром на малабсорбация.


КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ЕНТЕРОЛ:
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не използвайте Ентерол след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Да се съхранява под 30 °С. Съхранявайте капсулите в оригиналните опаковки, за да се предпазят от светлина и влага.
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

Код: 10001234
Тегло:
0.100 кг