В месеца на любовта се възползвайте от над 1100 оферти с до -34% в SОpharmacy

Най-късият и може би най-студен месец е пред нас. Февруари е месец на големите снегове и силната любов. Ние от SOpharmacy сме се погрижили и за двете – и за имунната ви система и за подаръците за вашите половинки.

 

Заповядайте при нас – в аптеките ни или онлайн на sopharmacy.bg, където до края на месеца ви очаква намаление до -34% на над 1100 продукта на любимите марки SOpharmacy, Pampers, Florame, SO’BiО, Nuxe, Natural Factors, Vital Concept, Lierac, La Roche-Posay, Eucerin, Natrol, Beauty Collagen и много други!

Всички промо предложения можете да разгледате ТУК

 

 

Специални предложения само за лоялни клиенти

SOpharmacy Клубни оферти с клубна карта

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец февруари сме подготвили нови промоционални предложения, разделени в следните три периода: 01.02. – 10.02.2021 г., 11.02. – 20.02.2021 г. и 21.02. – 28.02.2021 г. Можете да ги намерите в аптеките ни, както и на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК

 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

Не пропускаме и този месец да ви представим ексклузивните ни оферти за клиентите от SОклуб+: до -25% на избрани продукти на марките Jamieson, Apivita, Florame и SVR. Разгледайте ги в аптеките ни, както и онлайн на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК

 

Само през февруари всички клиенти на SOклуб+ ще могат да се възползват от ексклузивна безплатна доставка на всяка поръчка от sopharmacy.bg. За да се възползвате от предложението, използвайте код: freedelivery+

 

И не забравяйте, че всеки SOклуб+ клиент трябва да пазарува като регистриран потребител на sopharmacy.bg и да добави в профила си своята клубна карта.

 

Офертите са валидни за всички наши клиенти, които:

  1. Притежават клубна карта SОpharmacy;
  2. За предходните 3 месеца са пазарували за поне 200 лева в аптеките ни и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате ТУК)

 

Повече информация за влезлите в сила нови условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб – можете да научите в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“.

 

И не забравяйте! – Ако все още не притежавате своя клубна карта SOpharmacy, можете да я заявите лесно и напълно безплатно на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“ или в най-близката ни аптека.

 

Измервания и анализи в избрани аптеки SOpharmacy през февруари

  • Измерване на костна плътност със съвременен ултразвуков остеоденситометър
  • Дермоанализ – анализ на състоянието на кожата и скалпа по различни показатели
  • Анализ на телесния състав с уред INBODY – анализ на над 10 показателя
  • Анализ на позицията на стъпалата и изработка на индивидуални ортопедични стелки FootВalance

Актуален график на включените обекти през февруари можете да видите ТУК

За да научавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Facebook страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С пожелание за чудесен февруари,
Аптеки SOpharmacy