SOpharmacy в Билла на бул. България 55 отново отвори врати!

Щастливи сме да споделим с вас, че SOpharmacy Билла Мотописта отново работи! Аптеката е изцяло обновена и преподредена.

 

По повод откриването първите 1000 посетители ще получат комплимент от нашите собствени марки. Над 1300 актуални промоции с до -50% ви очакват през декември.

 

За закъснелите с коледните подаръци сме подбрали неустоими коледни предложения, с които да зарадвате близките си за празниците ТУК

 

Отличително предимство на аптеки SOpharmacy е подредбата на продуктите - всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Предлага се широка гама продукти за здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Само в SOpharmacy могат да се намерят продукти на марките Florame, Ecodenta, SO’BiO étic, Skincode, Snowborn, SOpharmacy wellbeing и много други. Специално внимание е отделено на БИО продуктите.

 

Работното време на аптеката е в делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 09:00 – 21:00 ч.

Адресът на аптеката е на бул. България 55, в Билла България.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

 

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Възползвайте от новата ни услуга Кликни&Вземи: поръчайте онлайн и вземете бързо и лесно от най-удобната за вас SOpharmacy аптека. Вижте повече за услугата ТУК.

 

Повече информация: www.sopharmacy.bg, във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram - sopharmacybg