Богато разнообразие от оферти с до -34% през октомври

Албер Камю казва, че есента е втора пролет, защото превръща всяко листо в цвете. В разгара на това прекрасно състояние на природата, сме се погрижили да сме в унисон с настъпващия сезон и сме подготвили за вас над 1700 разнообразни оферти с до -34% отстъпка. Заповядайте на sopharmacy.bg или в най-близката до вас аптека SOpharmacy, за да разгледате предложенията, подредени с грижа за вашето удобство в следните категории: Сезонни предложения, Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе.

 

До края на месеца при нас ви очакват намаления на любими марки, серии и избрани продукти на марки, сред които SOpharmacy, Bioderma, Mustela, Solgar, Fortex, Jamieson, Apivita, Skincode, SVR, Revalid, Ecodenta, Pampers и много други!

 

Подготвили сме за вас СУПЕР ОФЕРТИ за подсилване на имунитета и СУПЕР ОФЕРТИ за здрава коса.

Всички наши месечни предложения можете да разгледате ТУК.

 

 

Вече можете да се възползвате от услугата Кликни & Вземи на sopharmcy.bg. Изберете онлайн и поръчайте в най-удобната за вас аптека SOpharmacy.

 

Специални предложения само за лоялни клиенти

SOpharmacy Клуб оферти с клубна карта

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец октомври сме подготвили нови промоционални предложения, които се обновяват на всеки десет дни и които можете да намерите в аптеките ни, както и на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК.

 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

И този месец ви представяме ексклузивните ни оферти за лоялни клиенти: от 15% до 30% отстъпка на избрани продукти на марките Vichy, A-derma, Kake Make, Florame, Eucerin, Premax и други. Разгледайте ги в аптеките ни, както и онлайн на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“  ТУК.

 

Офертите са валидни за всички наши клиенти, които:

  1. Притежават клубна карта SОpharmacy;
  2. За предходните 3 месеца са пазарували за поне 200 лева в аптеките ни и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате  ТУК).
 

Повече информация за влезлите в сила нови условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб – можете да научите в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“.

И не забравяйте! – Ако все още не притежавате своя клубна карта SOpharmacy, можете да я заявите лесно и напълно безплатно на sopharmacy.bg или в най-близката ни аптека.

 

Измервания в избрани аптеки SOpharmacy през октомври

Иновативен анализ на телесния състав с уреда InBody

С радост споделяме, че през октомври продължаваме с измерванията на телесния състав с уреда InBody в избрани аптеки SOpharmacy. Актуалният график ви очаква ТУК.

 

Измерване на костна плътност с уреда остеоденситометър

На 20 октомври отбелязваме Световния ден за борба с остеопорозата. Като ваш доверен партньор в грижата за здравето аптеки SОpharmacy организира кампания за превенция на здравето, част от която е измерването на костната плътност. Актуален график на включените обекти през октомври можете да видите  ТУК.

За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С пожелание за уютен месец,

Аптеки SOpharmacy