Горещи летни оферти през август

През месец август подбрахме за вас над 1400 продукта с до 30% отстъпка в нашите категории: Сезонни предложения, Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе.

 

Подготвили сме за вас над 100 слънцезащитни продукта на ТРАЙНО НИСКИ ЦЕНИ. 
• Очакват ви намаления на марки и продукти Vital Concept, Vitagold, Botanic, SVR, Eucerin, Galenic, Vichy, La Roche - Posay, Odorex, Pampers и много други
• Само при нас в периода 08.06. – 31.08.2020 г. можете са събирате стикери да вземете 40% отстъпка на избрани продукти на марката Oral-B

 

Разгледайте месечните ни предложения:

 

Специални предложения за нашите лоялни клиенти

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец август сме подготвили нови промоционални предложения и отстъпки, които можете да намерите в аптеките ни, в новия брой на списание SOhealth, както и на sopharmacy.bg. 
От 1-ви юли са в сила новите условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб. Повече информация за тях научете в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция Новини.
Ако все още не притежавате клубна карта SOpharmacy, побързайте да я заявите напълно безплатно на sopharmacy.bg или в най-близката аптека.

 

Иновативен анализ на телесния състав с уред InBody през месец август

И през август продължаваме с измерванията на телесния състав с уреда InBody в избрани аптеки SOpharmacy. Актуалния график можете да разгледате ТУК.

 

Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

Ако сте притежавали на клубна карта SOpharmacy, през месец август при нас ще откриете нови атрактивни предложения и намаления, специално за вас в аптеките ни и онлайн ТУК.
Ако все още не притежавате клубна карта SOpharmacy, получете я безплатно в най-близката ни аптека.

 

За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С разбиране и грижа, 
Аптеки SOpharmacy