SOpharmacy отваря първа аптека в Благоевград

Днес отваря врати първата аптека SOpharmacy във Благоевград. SOpharmacy идва в града с висок стандарт за продуктово разнообразие, достъпна грижа за здравето и лично внимание и обслужване. Първата аптека в града се намира на ул. Крали Марко 1, до входа на BILLA. SОpharmacy радва клиентите си вече в 11 града в България и 63 аптеки, както и в цялата страна и онлайн на sopharmacy.bg.

 

По повод откриването, в периода 13 – 15 август клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената за всички продукти без лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червен етикет, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена и клубните ни оферти. Първите 1000 посетители на аптеката ще получат скреч карти, чрез които ще спечелят подаръци от собствената марка на SОpharmacy. Над 1400 актуални промоции с до -30% и над 100 слънцезащитни продукта на ТРАЙНО НИСКИ ЦЕНИ до края на месец август очакват клиентите.

 

Отличително предимство на аптеки SOpharmacy е подредбата на продуктите - всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Предлага се широка гама продукти за здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Само в SOpharmacy могат да се намерят продукти на марките Florame, Ecodenta, SO’BiO étic, Skincode, Snowborn, SOpharmacy wellbeing и много други. Специално внимание е отделено на БИО продуктите. Това дава достъп на благоевградчани до повече разнообразие и възможности за избор.

 

SOpharmacy стъпва в града и с висок стандарт на обслужване. В аптеките има възможност за професионална консултация в специално обособена стая за консултации - фармацевтите консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.
Работното време на аптеката в Благоевград  е в делнични дни от 8.00 до 20.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 09:00 – 20:00 ч.

 

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

 

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

 

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

 

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

 

Повече информация: www.sopharmacy.bg , във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram - sopharmacybg