Проверка онлайн за наличност на продукт във физическа аптека SOpharmacy

Търсите продукт? Проверете наличност в аптеки SOpharmacy през SOpharmacy APP или на sopharmacy.bg. Богат избор от над 16 000 продукта и проверка в над 200 SOpharmacy обекта в над 40 населени места.

Вече не е нужно да обикаляте в търсене на продукт или да звъните по телефон, а може да направите проверка онлайн и да посетите избрана аптека SOpharmacy.  Търсенето е лесно и бързо:

1. Изберете в SOpharmacy APP / sopharmacy.bg търсения продукт и натиснете бутон „Провери наличност в аптека“.

2. Намерете най-удобната аптека по адрес/ключова дума или най-близката до вас с включване на геолокация.

3. Вижте адреса и работното време или включете навигация до избраната аптека SOpharmacy.

Информацията за наличност  е „наличен“ продукт или с „ограничена наличност“, към момента на проверката. Аптеки, в които няма наличност от търсения продукт, няма да бъдат показани в списъка. Проверката на наличност важи и за лекарства по лекарско предписание, които могат да бъдат закупени само на място в аптека. За няколко продукта с много динамични продажби и променливост в търсенето бутонът за проверка на наличност не е активен и информация може да бъде получена само на място в аптека.

Желан продукт може да бъде поръчан онлайн с услугата „Кликни и вземи“ и получен без такса за доставка в избрана аптека SOpharmacy.

„Проверка на наличност“ е важна за нас стъпка в цялостното изживяване и грижа за клиента в SOpharmacy. Амбицията ни е да предоставяме предимствата на нашата концепция едновременно и във физическите, и в дигиталните ни канали според нуждите на клиентите.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 12 000 продукта, бърза и надеждна доставка, както и новата безплатна услуга – Кликни на sopharmacy.bg & вземи от избрана аптека.

През 2023 г. стартира и SOpharmacy APP с ексклузивни промоции, широко продуктово разнообразие, дигитална скреч карта, SOhealth блог, дигитална консултация, дигитална промо брошура и актуална информация за физическите аптеки.

Към днешна дата SOpharmacy обединява над 200 аптеки, разположени в над 40 града на страната.


Повече информация: www.sopharmacy.bg, във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram – sopharmacybg, или в SOpharmacy APP в App Store и Google Play.