Приветстваме новата година с над 1300 оферти с до -50% в SОpharmacy през януари

Новата година настъпи – с очакване, с нови сили и вдъхновения, но и с мъничко носталгия по уютния месец декември, нали? Ние от SOpharmacy посрещаме първия месец от 2021 година с енергия и отдаденост. И с нетърпение, разбира се, да ви представим разнообразието от януарски предложения, които подготвихме с грижа за вас.

Заповядайте при нас през януари – в аптеките ни или онлайн на sopharmacy.bg, където до края на месеца ви очаква намаление до -50% на над 1300 продукта, част от асортимента на любими марки, сред които: Uriage, Eucerin, SOpharmacy, ABOPharma, Биолектра, YogiTea, Bactojoy, Rene Furterer, Klorane, Florame, Phyto, Pampers, Mustela, Nivea, HiPP, HerbalSept, Walmark, Bulgarian Rose и много други!

Всички наши месечни предложения можете да разгледате ТУК.

 

 

 

Специални предложения само за лоялни клиенти

SOpharmacy Клубни оферти с клубна карта

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец януари сме подготвили нови промоционални предложения, разделени в следните три периода: 01.01. – 10.01.2021 г., 11.01. – 20.01.2021 г. и 21.01. – 31.01.2021 г. Можете да ги намерите в аптеките ни, както и на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК.

 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

Не пропускаме и този месец да ви представим ексклузивните ни оферти за лоялни клиенти: 20% отстъпка на избрани продукти на марките SOpharmacy, Biotrade, Nuxe. Разгледайте ги в аптеките ни, както и онлайн на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК.

 

Офертите са валидни за всички наши клиенти, които:

  1. Притежават клубна карта SОpharmacy;
  2. За предходните 3 месеца са пазарували за поне 200 лева в аптеките ни и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате  ТУК.)

 

Повече информация за влезлите в сила нови условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб – можете да научите в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“.

 

И не забравяйте! – Ако все още не притежавате своя клубна карта SOpharmacy, можете да я заявите лесно и напълно безплатно на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“ или в най-близката ни аптека.

 

Измервания и анализи в избрани аптеки SOpharmacy през януари

  • Измерване на костна плътност със съвременен ултразвуков остеоденситометър
  • Дермоанализ – анализ на състоянието на кожата и скалпа по различни показатели
  • Анализ на телесния състав с уред INBODY – анализ на над 10 показателя
  • Анализ на позицията на стъпалата и изработка на индивидуални ортопедични стелки FootВalance

Актуален график на включените обекти през януари можете да видите ТУК.

 

За да научавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Facebook страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С пожелание за вдъхновен януари,

Аптеки SOpharmacy