Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002202
Тегло:
0.050 кг

Лиотон 1000 гел х50 г Berlin-Chemie

(2920 глас/а)
Цена 14.19 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Lioton 1000 gel е продукт с хепарин под форма на гел за външно приложение и е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения:тромбофлебит,повърхностен перифлебит,варикозни язви, флеботромбоза, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена). Прилага се при локализиран оток и болки, подкожни хематоми (синини), травми и контузии на мускулите, сухожилията и ставните връзки. Подходящ за лечение, самостоятелно или в комбинация със системна терапия, при възпалителни или травматични състояния, които се повлияват благоприятно от лекарства с противосъсирващо, противооточно и противовъзпалително действие. Прозрачен с приятен аромат и лека нелепнеща консистенция, която попива мигновено в кожата. Приложен върху кожата има антиексудативен, противооточен, противовъзпалителен и антикоагулантен ефект.
 

Състав:
1 г Лиотон 1000 гел съдържа 1000 IU хепарин натрий.
Помощни съставки са карбомер 940, метил парахидроксибензоат, пропил парахидрокси бензоат, етанол, масло от цвят на горчив портокал, лавандулово масло, троламин.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Berlin-Chemie AG
Цена:
Цена: 14.19 лв

Един до три пъти дневно, 3-10 cm Лиотон 1000 гел се нанасят върху засегнатия участък от кожата и леко се втриват.
Ако сте използвали повече от необходимата доза Лиотон 1000 гел
Въпреки че до момента не са описани случаи на предозиране, при поява на съмнение за такова се обърнете към Вашия лекар.
Той следва да противодейства на ефекта на хепарин натрий с протамин сулфат.

Възможни нежелани реакции
Както всички лекарства, Лиотон 1000 гел може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Много рядко може да възникнат алергични реакции към хепарина на мястото на приложение. В изолирани случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност като зачервяване на кожата и сърбеж, които изчезват след преустановяване на лечението.

Съхранявайте на сухо място, далече от деца.

Код: 10002202
Тегло:
0.050 кг