Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10007028
Тегло:
0.050 кг

Тантум Протекс спрей за нос х15 мл Angelini Pharma

(461 глас/а)
Цена 8.15 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Тантум Протекс спрей за нос на Angelini Pharma се използва за механично почистване и/или отстраняване на секрети от носната кухина и за хидратиране на носната лигавица при изсушаване, дължаща се на различни причини (като например атмосферни агенти, сух въздух, тютюнопушене, климатик, отопление и т.н.). Носната лигавица играе важна роля при дишането, като осигурява филтриране, овлажняване и затопляне на вдишвания въздух.За да изпълнява добре тези функции, лигавицата трябва да бъде покрита с тънък течен слой. Той я поддържа влажна независимо от постоянното преминаване на въздуха, който я изсушава. Тантум Протект спрей за нос съдържа Hydeal-D, естер на хиалуроновата киселина, който се характеризира с висока степен на полепване към лигавицата и продължително задържане върху нея. разпростирайки се по повърхността на лигавицата, той абсорбира значително количество отделяни флуиди и образува защитно покритие. Това подпомага нормалната функция на самата лигавица.

Състав

Тантум Протект спрей за нос съдържа:

100 мл разтвор съдържа: Hydeal-D /еквивалентен на 0,1 g хиалуронова киселина/, глицерол 5,0 g, пречистена вода в количество до 100 ml.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Angelini Pharma
Цена:
Цена: 8.15 лв

1. Отвийте капачката на флакона, свалете прозрачното покритие от захранващата тръбичка на апликатора и завийте назалния апликатор към флакона.

2. Дръжте защитната капачка на тръбичката в кутията.
3. Свалете защитната капачка от дюзата и поставете дюзата в едната ноздра, като затворите чрез притискане другата.
4. Пръснете веднъж или два пъти, според необходимостта, чрез натискане на апликатора надолу.
5. Повторете процедурата в другата ноздра.
6. Накрая щателно почистете апликатора и поставете отново защитната капачка.
7. След отваряне флаконите могат да се използват до един месец, а след изтичане на този период неизползваният продукт трябва да се изхвърли.
Тантум Протект спрей за нос може да се използва често и за продължителни периоди от време.

Индивидуална свръхчувствителност към Tantum Protect nasal spray.

Не използвайте продукта след срока на годност, посочен на кутията и върху флаконите;Празните контейнери да не се изхвърлят в околната среда;Да се съхранява при стайна температура (Т<40ºС);Ако опаковката е повредена, не използвайте, а уведомете местния дистрибутор;Да се пази от деца.

Код: 10007028
Тегло:
0.050 кг