Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10007027
Тегло:
0.050 кг

Тантум Протект гел за нос х20 мл Angelini Pharma

(466 глас/а)
Цена 10.09 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Тантум Протект гел за нос на Angelini Pharma се използва за поддържане влажността на носната лигавица и я предпазва от изсушаване, създавайки защитен филм и се прилага за хидратиране на лигавицата при състояния на назална сухота. Тантум Протект® гел за нос съдържа Hydeal-D>, естер на хиалуроновата киселина, който запазва характеристиките на биологична съвместимост и биоактивност, характерни за молекулата, която естествено съществува в телесните тъкани. Също така Продуктът Тантум Протект съдържа гел, който се характеризира с висока степен на полепване към лигавицата и продължително задържане върху нея. Тези свойства на гела го правят подходящ за възстановяване на влажния слой, покриващ носната лигавица.Носната лигавица играе важна роля при дишането като осигурява филтриране, овлажняване и затопляне на вдишвания въздух. За да изпълнява добре тези функции, лигавицата трябва да бъде покрита с тънък течен слой. Той я поддържа влажна независимо от постоянното преминаване на въздуха, който я изсушава. Наскоро беше установена физиологичната роля на хиалуроновата киселина в този процес. Секретирана от специфични клетки на лигавицата, тя образува покриващ слой, абсорбира значително количество от отделяните флуиди и образува защитен филм. Това подпомага нормалната функция на самата лигавица.
 

Състав: 100 g гел за нос съдържат: Hydeal-D (еквивалентен на 0.2 g хиалуронова киселина), пропилен гликол 10.0 g, карбомер 934 0.9 g, метил парахидроксибензоат 0.1 g, пропил парахидроксибензоат 0.05 g, натриев дехидроацетат 0.1 g, полиоксил хидрогенирано рициново масло 40 0.025 g, мента 0.005 g, вода в количество до 100.0 g, натриева основа в количество до pH 6.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Хрема. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Angelini Pharma
Цена:
Цена: 10.09 лв

Тантум Протект гел не съдържа фреони, които увреждат озоновия слой. Това налага продуктът да бъде подготвен преди първоначална употреба. За тази цел, като държите флакона изправен, натиснете няколко пъти апликатора докато започне да изтича гел (5-10 пъти). Сега продуктът е готов за употреба.
При следващо прилагане не е необходимо да повтаряте тази процедура.

Свалете капачката от апликатора.Поставете дюзата в едната ноздра, като затворите чрез притискане другата. Пръснете веднъж или два пъти, според необходимостта. Разтъркайте внимателно носа, за да разпределите равномерно гела вътре. Повторете процедурата в другата ноздра. Почистете добре апликатора.

Тантум Протект гел за нос може да бъде използван колкото често е необходимо и за продължителни периоди от време.

Може да се появи индивидуална свръхчувствителност към някоя от съставките в продукта.

Не използвайте Тантум Протект гел след срока на годност, посочен на кутията и върху флакона. Празните контейнери да не се изхвърлят в околната среда. Да се съхранява при стайна температура (T<40°C).Ако опаковката е повредена, не използвайте, а уведомете местния дистрибутор. Да се пази на място, недостъпно за деца.

Код: 10007027
Тегло:
0.050 кг