Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10030667
Тегло:
0.100 кг

Ангал Ментол при възпалено гърло х24 таблетки Sandoz

(1336 глас/а)
Цена 9.29 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Таблетки за смучене с антисептичен ефект и локално обезболяващо действие на марката Sandoz, които облекчават болката при болно гърло. Подходящ за възрастни и деца над 6 години, както и за диабетици, тъй като не съдържат захар. Предлагат се в удобна опаковка от 24 таблетки.


Ангал Ментол се препоръчва при:
► Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпаление на венците, устната лигавица и афти. 
► В случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;


Състав:
Активни съставки: хлорхексидинов хидрохлорид 5 мг /лидокаинов хидрохлорид 1 мг (chlorhexidine hydrochloride /lidocaine hydrochloride).


Разгледайте и другите продукти от категорията Болно гърло. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Sandoz
Цена:
Цена: 9.29 лв

Възрастни и деца над 12 години: 6 до 10 таблетки дневно.
Деца над 6 години: 3 до 5 таблетки дневно.

Оставете таблетките да се разтопят бавно в устата Ви. В случай, че симптомите Ви не се повлияват или се влошават след 3-4 дни, консултирайте се с Вашия лекар. Не използвайте Ангал Ментол за дълги периоди от време.

• Не използвайте Ангал Ментол, ако сте алергични към хлорхексидинов хидрохлорид или лидокаинов хидрохлорид, или към някоя от останалите му съставки.
Ангал Ментол не трябва да се дава на деца под 6 години.


• Информирайте Вашия лекар или фармацевт ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства. Не използвайте едновременно с други дезинфектанти.

• Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.

• Ангал Ментол съдържа левоментол: бъдете внимателни при употреба при деца с анамнеза за гърчове.

• Ангал Ментол съдържа сорбитол. Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои видове захар, свържете се с Вашия лекар преди да използвате това лекарство. Сорбитол може да има лек слабителен ефект. Енергийната стойност на сорбитол е 2,6 kcal/g.

• Симптомите на предозиране са: умора, шум в ушите, затруднено дишане, нарушения на сърдечния ритъм, нарушен контрол на гълтателния рефлекс.
Не приемайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.
Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.


• Съхранение:
Съхранявайте при температура под 25°С в оригиналната опаковка, на недостъпно за деца място.
Не използвайте Ангал Ментол след срока на годност.

Код: 10030667
Тегло:
0.100 кг