над 700 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

AlconАlcon e световноизвестна швейцарска фармацевтична компания, специализирана в произвоството на офталмологични продукти. Алкон е абсолютен лидер в производството на капки за очи, както по лекарско, така и без лекарско предписание в световен мащаб. Компанията използва най-модерните технологии за създаването на революционни контактни лещи, капки за оптимална хидратация и очите, витамини за очи и разтвори за лещи.

Спорт и свободно време без очила - DAILIES AQUA COMFORT PLUS:

DAILIES AQUACOMFORT PLUS са единствените еднодневни контактни лещи, произведени с технология за освобождаване на овлажняващи молекули в слъзния филм. DAILIES AQUACOMFORT PLUS коригират късогледство, дългогледство, астигматизъм и пресбиопия.

Имам астигматизъм - кои са моите лещи?

Астигматизмът изисква по-специфична корекция. Благодарение на специалните дизайни за стабилизация, по които са произведени, еднодневните DAILIES AQUACOMFORT PLUS TORIC и едномесечните AIR OPTIX FOR ASTIGMATISM, ротацията при тях е ≤5°, което е незначително и не може да бъде усетено. Така можете да се насладите на стабилно и ясно зрение през целия ден.

Комфорт и здрави очи през целия ден - Air Optix

AIR OPTIX AQUA - едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи
Контактните лещи AIR OPTIX AQUA притежават уникална технология за перманентна плазмена обработка на повърхността, благодарение на която лещите ви остават нежни и добре овлажнени за целия период на носене. Плазмената повърхност предотвратява натрупването на депозити на повърхността на лещите. С фамилията контактни лещи AIR OPTIX можете да коригирате късогледство, дългогледство, астигматизъм, пресбиопия или просто да промените цвета на очите си. Новите технологии за почистване и дезинфекция правят грижата за контактните ви лещи лесна и безпроблемна.

AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA - едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи
Ако желаете да носите контактните си лещи всеки ден и да имате възможност да преспивате с тях до 30 последователни денонощия, едномесечните силикон-хидрогелни контактни лещи AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA са най-добрият избор за вас.

Цветовете са моя стил

Сега можете да съобразите цвета на очите си с вашия собствен стил. Независимо дали се стремите да изразите настроението си или просто да промените цвета на очите си, контактните лещи AIR OPTIX COLORS ви предоставят богат избор.Едномесечните AIR OPTIX COLORS са първите и единствени до момента силикон-хидрогелни цветни контактни лещи. Възможността да изберете измежду 9 цвята ви дава свобода да избирате от деликатно подчертаване на цвета на очите ви до силна промяна.