Временно ограничение на поръчки
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10015262
Тегло:
0.100 кг

Opti-Free Pure Moist Разтвор за контактни лещи х90мл Alcon

(1227 глас/а)
Цена 13.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Опти Фрий Пюър Мойст на швейцарската фармацевтична компания Alcon е многофункционален разтвор, който е подходящ за дезинфекция, почистване, изплакване, овлажняване и съхранение на силиконо-хидрогелови и меки контактни лещи. Разтворът е със специално патентована овлажняваща база HydraGlyde, която се свързва с повърхността на лещата и създава овлажняващ обвивка около нея. Opti-Free Pure Moist спомага за прикрепяне и формиране на хидрофилна среда по повърхността на лещата. Също така създава уникална бариера, която намалява отлагането на липиди и премахва протеиновите депозити. Продуктът осигурява идеална хидратация на лещите от момента на слагането им до тяхното махане и има дълготрайно овлажняване за повече от 16 часа на ден. Предлага се в удобна опаковка от 90 мл.

Състав: Натриев цитрат, натриев хлорид, натриев борат, aminomethylpro­panol, сорбитол, динатриев EDTA, Tetronic HydraGlyde с консерванти POLYQUAD.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Очи. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Alcon
Цена:
Цена: 13.99 лв

Отстранете напълно фолиото от запушалката на разтвора Opti-free Replenish. Винаги измивайте ръцете си преди поставяне и сваляне на лещите. Почиствайте и дезинфекцирайте вашите лещи след всяко сваляне. Винаги започвайте с дясната леща (по изключение с лявата) и спазвайте реда на манипулацията, за да не объркате лещите. След изваждане на лещата от контейнера отстранете остатъчния разтвор и го оставете да изсъхне. Сменяйте вашите контактни лещи по схема, определена от вашия лекар.

Бутилката Опти Фри Реплениш трябва да бъде затворена добре! Съхранявайте при стайна температура! Използвайте само разтвор в срок на годност! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не сменяйте разтвора си преди да се консултирате с Вашия очен специалист. Да не се използва за топлинна (термална) дезинфекция. Изхвърлете остатъка от разтвора 6 месеца след първото отваряне.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте, ако предпазното фолио е повредено или липсва, или ако липсва предпазния пръстен.

Код: 10015262
Тегло:
0.100 кг