SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Филтри

Цена

С течение на времето способността на очите ни да фокусират обекти на близко разстояние намалява. В следствие на това започваме да виждаме замъглено малките обекти, фините детайли и ситният шрифт. В някои случаи същото се случва със зрението на средно разстояние (при работа с компютър например). Това се нарича пресбиопия и може да бъде корогирано с помощта на контактни лещи.

Можете да изберете между еднодневни или едномесечни контактни лещи. Благодарение на специалния дизайн, по който са произведени, еднодневните DAILIES AQUA COMFORT PLUS MULTIFOCAL и едномесечните AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL работят в синхрон с естествената функция на зеницата, за да осигурят плавен преход в зрението на близка, средна и далечна дистанция. Така независимо дали проверявате мобилния си телефон, четете менюто в ресторанта, работите на компютър или гледате телевизия, вие можете да се насладите на ясно зрение.

♦ Предпочитате еднодневни лещи
Контактните лещи DAILIES AQUA COMFORT PLUS MULTIFOCAL притежават технология, чрез която освобождават овалажняващи молекули в слъзния филм при всяко мигане. Така лещите остават свежи и комфортни от поставянето до момента, в който ги свалите.

♦ Предпочитате едномесечни лещи?
Контактните лещи AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL притежават уникална технология за перманентна плазмена обработка на повърхността, благодарение на която отблъскват депозитите и лещите ви остават свежи и чисти през целия период на носене. Повърхността остава нежна и добре овлажнена от първия до тридесетия ден.

40 е новото 30 - Върни времето назад!

покажи 1 - 2 от 2
Подреди по:

Продукти

 • AIR OPTIX AQUA Multifocal едномесечни силикон-хидрогелни лещи за корекция на пресбиопия- Alcon

  за хора в различни стадии на пресбиопия; за хора, които са срещнали проблеми при носене на други лещи, имат чувствителни очи и търсят по-добро решение; за удължено носене и преспиване с тях до 6 денонощия без прекъсване. AIR Optix Aqua Multifocal едномесечни силикон-хидрогелни лещи за корекция на пресбиопия- Alcon, Алкон; еър оптикс акуа мултифокал, air optiks myltifokal; Air optix aqua multifocal silicone-hydrogel contact lenses

  Shop now »
  Цена: 85.00 лв
 • DAILIES AquaComfort Plus Multifocal еднодневни контактни лещи- Alcon

  за пациенти с различна степен на пресбиопия; за хора, които не са носили контактни лещи досега; за неутрализиране на симптомите на сезонните алергии. Dailies AquaComfort Plus Multifocal еднодневни контактни лещи- Alcon; Дейлис аквакомфорт плюс мултифокал; ednodnevni kontaktni lesti; Dailies AquaComfort Plus Multifocal contact lenses

  Shop now »
  Цена: 85.89 лв
«1» Страница 1 от 1