Над 600 промоции с до -25%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 10029357
Тегло:
0.100 кг

Афлу Тайс перорален разтвор при настинка х50 мл

(130 глас/а)
Цена 15.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Хомеопатичен лекарствен продукт на д-р. Тайс за настинка и свързани с нея заболявалия. Областите на приложение произтичат от представите за хомеопатично лекарство. Това включва: простудни заболявания свързани с грип, инфекции, възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, придружени с хрема, кашлица, болки в гърлото, пресипналост или болки в крайниците. Трябва да се консултирате с лекар ако не почувствате подобрение или Вашите симптоми се влошат след като сте приемали лекарството 3 дни. Афлу Тайс се предлага в удобна опаковка от 50 мл.

 

 Съставки  в 10 г (11 мл): 
 Aconitum napellus D6  2 г 
 Baptisia tinctoria D4  2 г 
 Eupatorium perfoliatum D4  2 г 
 Ferrum phosphoricum D8  2 г 
 Gelsemium sempervirens D6  2 г 
 Помощни вещества за получаване на
 хомеопатични разреждания: лактоза монохидрат,
 етанол 96% и пречистена вода.
 

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Грип, настинка. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr.Theiss
Цена:
Цена: 15.99 лв

Винаги вземайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Вашия лекар или фармацевт Ви е казал. Проверете при Вашия лекар или фармацевт ако не сте напълно сигурни.

Ако не е предписано друго, възрастни и юноши при остри състояния трябва да приемат 5-10 капки на всеки половин - един час, но не повече от 12 пъти дневно, докато при хронични състояния се приемат 5-10 капки 1-3 пъти дневно. 1 г = на 41 капки.
За по-голяма ефективност неразтворените капки трябва да останат в устата около 1 минута. Може да се поглъщат също като се откапват върху бучка захар или залък хляб или с глътка вода, като се задържат в устата колкото може по-дълго.

Специална забележка: Дръжте бутилчицата вертикално при откапване.

Нежелани реакции:

Както всички лекарства, този лекарствен продукт може да причини нежелани реакции, макар че не всеки ги получава.

Забележка:

Прилагането на хомеопатични лекарства може първоначално да доведе до временно влошаване на съществуващите оплаквания (хомеопатично влошаване). В този случай приемът трябва да се спре и да се консултира лекар. 

Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако получите някакви нежелани реакции.


Съобщаване за нежелани странични реакции:

Ако получите някакви странични реакции, кажете на Вашия лекар или фармацевт. Това включва и такива, неописани в тази листовка. Можете също да съобщите за нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, в:
Изпълнителната агенция по лекарствата, 
ул. "Дамян Груев“ № 8, 
1303 София, 
тел. +35 928903417, 
уебсайт: http://www.bda.bg.

Като съобщавате за нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

 

Кога не трябва да се прилага Афлу Тайс?

Не приемайте Афлу Тайс:

►ако сте алергични към някое от активните вещества или някоя от другите съставки на този продукт;
►ако сте пристрастени към алкохол.


Деца и юноши:

Опитът при прилагане на този продукт за лечение на деца е недостатъчен. Поради тази причина не трябва да се използва от деца под 12 години.

Специални указания:

Предупреждения и предпазни мерки:


Афлу Тайс съдържа 48 % (обемни) алкохол.
Поради съдържанието на алкохол, този лекарствен продукт може да се използва само след консултация с лекар при пациенти с нарушена чернодробна функция, епилептици и при пациенти с церебрални увреждания. Също така поради алкохолното съдържание този продукт трябва да се прилага при бременни и кърмачки само след консултация с лекар. 

Афлу Тайс с храни, напитки и алкохол:

Няма известни взаимодействия на Афлу Тайс с храни, напитки и алкохол

Обичаен съвет:

Ефективността на хомеопатичните лекарства може да бъде нарушена от общоувреждащи фактори, както и от възбуждащи средства и стимуланти.

Други лекарства и Афлу Тайс:

Моля, кажете на Вашия лекар или фармацевт ако употребявате, наскоро сте употребявали или ще употребявате каквито и да са други лекарствени продукти.

Бременност и кърмене?

Ако сте бременна или кърмачка, мислите че може да сте забременяла или планирате да имате бебе, попитайте своя лекар или фармацевт за съвет преди да вземете този лекарствен продукт.

Шофиране и работа с машини:

Не са известни въздействия на Афлу Тайс при шофиране и работа с машини.

Предозиране: 

Ако сте приели повече Афлу Тайс отколкото трябва:

Поемането на прекалено големи количества от този лекарствен продукт може да доведе до алкохолно отравяне, особено ако са засегнати малки деца, при който случай животът на пациента е застрашен и затова незабавно трябва да се консултира с лекар. Изпиването на цялото количество от 50 мл от шишенцето предполага приемането на до 19 г алкохол.

Ако имате допълнителни въпроси по отношение на приложението на този лекарствен продукт, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.


Ако сте забравили да вземете Афлу Тайс:

Не вземайте двойна доза следващия път, а просто продължете да прилагате капките както Ви е предписано от лекаря или както е описано в тази листовка.

Ако имате допълнителни въпроси за този лекарствен продукт, попитайте своя лекар или фармацевт.

Код: 10029357
Тегло:
0.100 кг