Супер слънцезащитни оферти до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 10010547
Тегло:
0.250 кг

LibraMed за лечение на надномерно тегло и затлъстяване х138 таблетки Aboca

(1788 глас/а)
Цена: 44.69 лв
Цена за лоялни точки: 8938 точки
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Libramed / Либрамед представлява медицинско изделие със 100% натурална формула, която се препоръчва при наднормено тегло и затлъстяванe, както и за намаляване обиколката на талията. Действието на Libramed е маханично и се дължи на Policaptil Gel Retard - патентован комплекс от растителни полизахаридни макромолекули със силно гелообразуващо действие. На практика, Policaptil води до образуване на гел в червото, който въздейства на въглехидратите, като намалява абсорбираното количество и скоростта на абсорбирането им. Благодарение на свойствата на този гел, Libramed ограничава и абсорбирането на мазнините, намалява чувството на сънливост след хранене, подпомага чревния транзит и регулира изхождането. Поради намаленото количество на абсорбирани въглехидрати Libramed намалява пиковете на кръвната захар след хранене, като поддържа по-постоянна концентрация на глюкозата и инсулина в кръвта, така че да ограничи липогенезата (натрупването на мазнини) и чувството за глад.


Ефикасността и механизмът на действие са демонстрирани посредством:

Модел на изкуствено черво;
Фармакологични изследвания;
Две клинични изследвания за ефикасност и безопасност.

ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕЦА НА И НАД 8-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ПРИ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО И ЗАТЛЪСТЯВАНЕ.
МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕХАНИЧНИЯ ЕФЕКТ.
СИЛНО РАЗТВОРИМИ ВЪВ ВОДА ТАБЛЕТКИ.


Показания:

Libramed заедно с една балансирана диета и редовна физическа активност, подпомага намаляването на теглото и обиколката на талията и следователно е подходящ за:

Възрастни:

При наднормено тегло и затлъстяване;
При високи стойности на обиколката на талията, включително при нормално тегло.

Деца на и над 8-годишна възраст:

При наднормено тегло и затлъстяване.


Състав:

Патентован комплекс от полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard); аромати на портокал, ябълка и лимон.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Aboca
Цена:
Цена за лоялни точки: 8938 точки
Цена: 44.69 лв

Възрастни и деца над 12 години: по 3 таблетки Либрамед преди двете основни хранения;

Деца на възраст между 8 и 12 години: по 2 таблетки преди двете основни хранения.

Посочената доза трябва да се приема с пълна чаша вода, като таблетките се поглъщат една по една. Таблетките се поглъщат цели, без да се дъвчат или разтрошават със зъби.

За деца и особено за пациента, които имат проблеми с преглъщането, могат да разтварят таблетките Libramed в хладна вода или в неподсладен чай, като се разбъркват до пълното им разтваряне. Получената напитка се изпива в рамките на няколко минути, преди да се образува гел.

Libramed се приема за период най-малко 2 месеца, като се прекъсва за 2-3 дни след всеки месец от лечението.

В първите дни от приема на Либрамед може да се появи подуване на корема, което изчезва спонтанно при продължаване на лечението. В такива случаи е препоръчително да се намали дозата на 1 таблетка два пъти дневно и постепенно да се увеличава до достигането на посочената доза.

При пациенти, които имат проблеми с преглъщането, не се препоръчва директното поглъщане на таблетките, те трябва предварително да се разтворят.
Препоръчва се приемането на продукта най-малко два часа след приема на лекарства и витамини добавки, за да не се интерферира с усвояването им. Да не се приема по време на бременност и кърмене.
При пациенти, провеждащи фармакологично лечение на диабет и хиперлипидемия, се препоръчва да се потърси становището на лекуващия лекар относно необходимостта от евентуална промяна на лекарствените дози. Да не се използва при наличие на свръхчувствителност или индивидуална алергия към някоя/някои от съставките.

Код: 10010547
Тегло:
0.250 кг