cardimg

клубна карта SOpharmacy

Клубна карта SOpharmacy е клиентска карта за лоялност. При пазаруване в аптеки SOpharmacy, представяйте Вашата клубна карта на касата, преди издаване на касов бон за покупката Ви.
По този начин ще имате възможност да трупате точки при всяка покупка.

За всеки 0,10 лв. реално закупени продукти, получавате 1 точкa.

Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за продукти, предлагани в аптеки SOpharmacy, като информация за тях можете да намерите в лоялния каталог с продукти на аптеки SOpharmacy или на място в обектите.

Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгляния:

  • Когато сумата надвишава последния 0,10 лв. с и над 0,05 лв., тя се закръгля до следващ 0,10 лв.
  • Когато сумата надвишава с по-малко от 0,05 лв., закръглянето е до по-ниската сума.

 

Клубна карта SOpharmacy не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.

Знаете ли, че…
Вашата клубна карта може да бъде разделена на две части, като едната част може да остане във Вас,
а другата част да бъде в друг член на Вашето семейство. Така цялото семейство може да събира
точки във Вашата карта.

издаване на клубна карта

Издаването на клубна карта SOpharmacy е лесно и безплатно и може да бъде направено във всяка наша аптека. Единствено трябва да попълните бланка, предоставена от наш фармацевт. Вашата клубна карта става активна след регистрация и можете да започнете да трупате точки още при следващата си покупка в аптеки SOpharmacy. Клубна карта SOpharmacy за момента не може да се използва и не натрупва точки във Farma.bg – онлайн аптеката на SОpharmacy.
Клубна карта SOpharmacy се издава от и е собственост на Софармаси ЕООД. Всяка карта има номер, по който се идентифицира и който е уникален.

Знаете ли, че…
Можете да проверявате натрупаните точки по клубната Ви карта на място в аптеката или на www.sopharmacy.bg

catalogandcardform
catalogandcard2

обмяна на точки срещу продукт

Обмяната на точки срещу продукт се извършва на касите в аптеки SОpharmacy, като притежателят на картата следва да представи лична карта за идентификация и да се подпише върху касовия бон за съответната покупка.

Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за продукти или услуги, предлагани в аптеки SOpharmacy, като информация за тях можете да намерите в лоялния каталог с продукти на аптеки SOpharmacy или на място в нашите обекти.

В програмата не участват лекарствени продукти, които се отпускат по лекарско предписание и/или се заплащат напълно или частично от НЗОК. Покупката на тези артикули не води до натрупване на точки.
Натрупаните по клубна карта SOpharmacy точки не могат да бъдат заменяни за пари, а срокът за обменянето им е до 12 месеца от момента на натрупването им. След изтичане на този срок, точките, неизползвани 12 месеца, се анулират автоматично.

можете да проверявате натрупаните точки по клубната Ви карта на място в аптеката или от тук: