Farma.bg е онлайн аптеката на SOpharmacy – обединени заедно сме по-близо до Вас

SO-FarmaBg_girl-divan-tablet_1080x656px

От февруари 2017 г. Farma.bg e онлайн магазинът на аптеки SOpharmacy. Вече ще можете удобно и спокойно да пазарувате от своя телефон, таблет или компютър още по-голямо разнообразние от продукти, както и да откриете онлайн всички промоционални предложения от месечния каталог на SOpharmacy. Благодарение на партньорствотo, www.farma.bg пък ще направи достъпни още по-атрактивни предложeния от продукти и марки с доказано качество и произход.

Обединени заедно SOpharmacy и Farma.bg са по-близо до всички нас чрез бърза и надеждна доставка до дома или офиса ни във всяка точка на България. А подобреният облик на онлайн аптеката предоставя олекотена и по-добра навигация и ориентация на сайта, опростено търсене на продукти и лесен начин за поръчване на желаните марки и артикули.

Дизайнът и разнообразието от предложения на онлайн аптеката ще продължи да се развива с цел по-добро клиентско изживяване и да съчетава най-атрактивните преимущества от концепцията SOpharmacy и ключовите предимства на Farma.bg.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

За допълнителна информация – www.sopharmacy.bg


обратно