Отвори врати първата аптека SОpharmacy Eкспрес – в София, кв. Надежда в супермаркет Фантастико

SOpharmacy-Надежда-в-супермаркет-Фантастико

В София днес отвори врати първата аптека SOpharmacy от т.нар. експресен формат. Тя се намира в гр. София, ж.к. Надежда 3, бул. Хан Кубрат до бл. 301, в супермаркет Фантастико. Целта на експресния формат е максимално удобство за клиентите – те пазаруват на едно място както продукти от супермаркета, така и лекарства, хранителни добавки и специализирана козметика.

В периода 08 – 11.02.2017 г. клиентите на SOpharmacy Надежда ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената  на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните предложения. Работното време на аптеката е в делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 08:00 – 20:00 ч. С новата аптека обектите на SОpharmacy са вече 16 – с присъствие в градовете София, Пловдив, Бургас и Кюстендил.

Клиентите на SОpharmacy Надежда могат да се възползват от промоционалните предложения и комплекти за месец февруари с отстъпки до -45%. А за нови клиенти, които се включат в програмата за лоялност на SOpharmacy, е подготвен комплимент – актуалният брой на списание SOhealth. Списанието се предлага ексклузивно само в аптеки SOpharmacy. SOhealth е издание, посветено на здравето и здравословния начин на живот, като то се подготвя от екип от доказани експерти в своята област.

В аптеки SOpharmacy ще откриете богат избор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.


обратно